Політика конфіденційності
Збір персональних даних

Персональні дані – це будь-яка інформація, що дозволяє Організатору (Parimatch Tech) ідентифікувати Користувача і зв'язатися з ним. Організатор збирає і зберігає інформацію, коли Користувач стає клієнтом/реєструється на сайті, задає питання, заповнює форми, залишає заявку, проводить транзакції або відправляє повідомлення електронною поштою або в месенджери.

Організатор використовує персональні дані Користувача для виконання узгоджених транзакцій на надані Користувачеві послуги, відповіді на питання і запити, відправки повідомлень про найближчі події та рекламних матеріалів, останніх новин або спеціальних пропозицій, які на погляд Організатора, можуть зацікавити Користувача.

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої Користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого Користувач відвідує Сайт. Файли Cookie допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для Користувача. Використовувані файли «cookies» не ідентифікують особу Користувача. Замість цього вони ідентифікують веб-браузер Користувача.

Більшість веб-браузерів встановлено на прийом файлів «cookies». Якщо Користувач вважає за краще не отримувати їх, він може налаштувати свій браузер, щоб він не приймав «cookies» або повідомляв про їх використання. Також є програмні продукти, які можуть керувати файлами «cookies». Однак відмова від прийому файлів «cookies» веб-браузером Користувача може обмежити функціонування цього сайту.

Відвідуючи цей Сайт, Користувач погоджується та приймає дану Політику, та дозволяє збирати, використовувати і розкривати інформацію про себе відповідно до цілей, що вказані нижче.

При використанні Сайту, Організатор здійснює обробку даних Користувача, а саме:

· даних, що надаються як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
· файли cookie;
· ір-адреси;
· параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Організатор збирає тільки ті персональні дані (будь-яка інформація, а саме: ім'я та прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Користувачем як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

Доступ до інформації

Організатор прийняв ряд технологічних, фізичних і адміністративних заходів захисту від несанкціонованого доступу, а також по зберіганню даних Користувача і належного використання персональних даних Користувача.

Відповідно до правил зберігання та використання особистої інформації і наскільки це прийнятно з комерційної точки зору, Організатор обмежує доступ до персональних даних Користувача. Однак персональні дані необхідні адміністраторам і співробітникам Організатора, щоб вони могли виконати свої завдання з надання послуг.

Організатор також може розкривати персональні дані третім особам:

· з дозволу Користувача.

· у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Організатор також може розкривати персональні дані за умови, що таке розголошення є необхідним для захисту його прав або власності, або прав або власності інших користувачів Сайту. Це також можливо у разі надзвичайних обставин, які передбачають дії щодо забезпечення персональної безпеки інших користувачів Сайту або необмеженого кола осіб.

Крім зазначених вище пунктів, Організатор буде використовувати інформацію, включаючи обмін інформацією, з його партнерами та субпідрядниками, які обробляють дані (в тому числі, у відповідних випадках інформацію про Користувачів) від імені Організатора для підготовки та надання відповідних індивідуальних маркетингових матеріалів, рішень, інтернет-розсилки на електронну пошту, розсилки смс-повідомлень, розсилки повідомлень у мобільні месенджери, тощо.

Організатор не збирає ту інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні і світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не буде поширюватись. У зв'язку з чим, Організатор рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані.

Захист персональних даних

Організатор використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Організатор не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Організатора.

Організатор забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Права суб'єкта персональних даних

Організатор доводить до відома Користувача про його права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

· знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

· отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

· на доступ до своїх персональних даних;

· отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

· пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

· пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

· на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

· звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

· застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

· вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

· відкликати згоду на обробку персональних даних;

· знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

· на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Анулювання підписки або припинення участі

Якщо Користувач з якоїсь поважної і обґрунтованою причини хочете відмовитися від співпраці або комунікації з Організатором в будь-якому прояві (повному або частковому), він може зробити це, зв'язавшись з Організатором по пошті [email protected]

Доповнення та повідомлення про зміни

Організатор має право вносити зміни в дану Політику в будь-який час, публікуючи зміни на Сайті. Просимо Користувача час від часу ознайомлюватись із цією Політикою для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Скарги, запитання та пропозиції щодо конфіденційності

Якщо у Користувача є питання або пропозиції щодо чинних положень Політики конфіденційності, просимо його зв'язатися з Організатором по електронній пошті [email protected]